Diyet yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz :) Bol sebze, meyve çok az yağ. Hamur tatlı yok :) Geçenlerde eşimin markette görerek çok beğenip aldığı patlıcanları böyle değerlendirdik. İnce ince kestik. Tepsiye döşedik. Arasına kıyma serdik üzerine bir kat daha patlıcan serdik. Sonra bol domates, bol sarımsak biber serdik. Tuzunu üzerine gezdirip, bir iki yemek kaşığı zeytinyağı gezdirerek 200 derece fırında alüminyum folye ile kaplayarak 45-50 dk pişirdik....
Afiyet olsun bize :)
9 yorum:
merhaba..çok hafif olmuştur.peki patlıcanları tuzlu suda bekletmemize gerek yok mu acaba?yoksa çok daha süpper olur:)
Evet tuzlu suda süper olur ama bizim o kadar vaktimiz yoktu ki...
canım bekletmeden oluyorsa süper olur demek istemiştim:)
ım bilmem işte kafamıza göre takıldık :) Çok ilginç ve hoş bir adın var yosunbuka...
oo enfes gözüküyor ellerine sağlık
Betül'cüm pratik bir yemek olmuş. Ellerinize sağlık. Sevgiler, selamlar..
offf diyet yapmak lazım...ama hiç canım istemiyor..iyi başarmıssın sen..slmlar cnm
Diyet mi yapıyorsun, Allah yardımcın olsun. Umarım istediğin ideal kilona kavuşursun. Bu arada kabak sonrası yaptığın fırın patlıcanda çok güzel görünüyor, ellerine sağlık.
nefis görünüyor,ellerine sağlık...
afiyet olsun bencede size:)))
sevgiler
Yorum Gönder