20 Mart 2009 Cuma

3 film

Şu sıralar sürekli film izliyorum... Milyoneri geçen hafta izlemiştik eşimle. İkimizde kitlendik sonua kadar ilgimiz dağılmadan izledik. Oscarı da hakediyormuş. benim en çok beğendiğim yer çocuğun kardeşini korumak için adamın gözlerine kezzap fırlatıp kaçmalarıydı. Erdal Bey'in ise minik oğlanın tuvaletteyken en sevdiği aktörü görmek için çukura atlamasıydı:)
Sonu Türk filmleri gibiydi. ama keyifle ailecek izlenecek bir film...

Önceki gün izlediğim diğer bir film ise Milk. Süt ile alakası falan yok. Adamın adı milk. Sean Penn en iyi erkek oyuncu oscarını almış. Hak etmiş. Ama film beni çok açmadı. Ya gaylerin hayatına değinilmiş. Haklarını kazanabilmek için heteroseksüel insanlarla savaşı anlatılmış. Kırmızı nokta sahneler gereğinden fazla çoktu. Ailecek izlenmez ama eh işte fena değildi.

Will Smith'in bu yeni filmini de dün akşam izledim. Çok ama çok güzeldi. İlk yarım saat bayılmadan sabırla izlemek gerek. Eşim ilk baştan pes edenlerden oldu. Filmi bıraktı yürüyüşe gitti. Ben de inatla izlemeye devam ettim. Konu dağınık ama sonu mükemmel... Bu filmin en etkilendiğim sahnesi de intihar sahnesi ve intihar metodu oldu... Böyle gözyaşlarımı saldım. Oturdum zırıl zırıl ağladım:) Şiddetle tavsiye ederim.... İzleyin...

1 yorum:

LaMa dedi ki...

Betii
meyve sepetinde yenilikler yok mu? bekliyoruz