8 Ekim 2009 Perşembe

Biraz sonra geleceğim...

Merhaba...
Bloglarda yazıp yazıp kaybolan arkadaşlarım olurdu da... 2 satır yazmak bu kadar zor mu diye düşünürdüm... Zormuş gerçekten. İnsanın canı istemeyince 2 satır yazmak bile zor geliyormuş.
Ben iyim merak eden olursa:) Güzel bir haberle dönebilmeyi isterdim ancak önceki haftalarda hamileliğim başlamadan sona erdi... Bu mazeretten ötürü bloguma bi kaç hafta kilit vurdum.
Bu geçiş döneminde canım hiç birşey yapmak istemedi. Kimseyi görmek istemedim. Kimseyle konuşmak istemedim... Hamile olduğum dönemde o şartlara göre bir eve karar kıldık. Şimdilerde ise bümyemi ve psikolojimi toparlanmadan taşınma ev boşaltma telaşına düştük. Kolileme işlemlerini tamamladık çok şükür. Yarın inşallah eşyamız çıkıyor. Ev taşıyacak olanlar için tecrübelerimi (bir memur kızı olarak taşına taşına annemle geliştirdiğimiz taktikler var) aktaracağım:)
  • Öncelikle 3 tane koli bandı, Fazlasıyla koli (evin hiç ummadığınız köşelerinden neler neleeer çıkıyor), ve Boooollllca gazeteye ihtiyacimiz var:)
  • Gideceğiniz evin su elektrik tesisatini kontrol ettirtin. Gider gitmez ilk iş bulaşık makinasini, çamaşır makinasını monte ettirti. Perdeleri gitmeden yıkamayın taşınırken rezil ediyorlar:)
  • ufak ev aletlerini evdeki eski çarşaf kıyafet vs gibi şeylere sararak kendiniz paketleyin.
  • Renkli bir keçe kaleminiz olsun. Her kolinin hangi odaya ait olduğunu yazın. Hatta çekmece dolap içi vs neyse onu belirtin.
  • Bir adet yorgan iğneniz olsun onunla koli bandını koparın ucu kaybolmasın diye ucuna bantlayarak çalışın.
  • Minik bir çantanız olsun. Ona en acil eşyalarınızı yerleştirin. Örneğin krem deodorant cımbız makas bir kaç günlük çamaşır çorap vs. Kolileri çinde kaybolursa vahim bi şekilde kapattığınız kolileri açmak zorunda kalıyorsunuz:)

Aklıma geldikçe yazayım...

Ama ben evimi yerleştirene kadar biraz daha kayıbım sizleri öpüyorum sağlıcakla kalın...

4 yorum:

Aybike dedi ki...

Canım benim üzme kendini, Allah yine verir inşallah. Hayırlısı olsun. Çok da yorma kendini. Çok öpüyorum.

ebrulitatlar dedi ki...

Betül'cüm geçmiş olsun canım. Üzülme, tekrar olur inşallah. Kendine iyi bak, dikkat et. İşlerinde kolaylıklar dilerim. Sevgiler canım..

Betül dedi ki...

Sağol Aybikecim canimcim. Çok yorulmadım. Annem eşimin ablası geldiler. Hep bir elden toparlandık. Cumartesi eşya çıktı pazar günü herşey yerleşmişti. Gezmeye bile gittik :)
Ebrucum inşallah... Çok şükür iyi oldum..

zerrin-misss dedi ki...

Fatma'cığım, 3-4 aydır uzaktayım blogdanda, blog dostlarından da çok özür dilerim.. Şimdi öğreniyorum. Çok üzüldüm. Hiç birşey denemez biliyorum.

Umarım kısa zamanda yeniden güzel bir haberle gelirsin bizlere. Yazından sağlığına kavuştuğunu anlıyorum. Taşınma işlerinde de çok yorma kendini..

Sımmsıkı kucaklıyorum.

sevgiler..