MALZEMELER:
2 adet orta boy Kereviz
1 adet iri Patates
1 adet Havuç
2 adet küçük boy Soğan
Zeytinyağ
2 su bardağı Portakal Suyu
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI:
Tencereye ince doğranmış soğanı ve zeytinyağını koyun.
Üzerine halka halka kesilmiş havuçları ve kuşbaşı doğranmış kerevizi ve patatesleri ekleyin.
Portakal suyu, tuz ve şekeri ilave edin.
Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
AFİYET OLSUN
2 yorum:
hemen yapmalıyım, harika görünüyor :))
kerevizin sadece salatasını yedim açıkçası pek beğenmedim ama bu tarif lezzetkli görünüyor... önyargılarımı yıkmam için bunu denemem gerek sanırım.. yeni bir üye olarak sizi de bloguma bekliyorum http://yasemininlezzetleri.blogspot.com/
Yorum Gönder